Annerie Kremer Ondernemer van het Jaar in Meppel

Posted by on okt 1, 2016

trotse-annerie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het Ondernemersgala Meppel 2016 werd voor het eerst in z’n geschiedenis de Ondernemer van het Jaar verkozen. Op 30 september was het zover en stond onze Annerie (Annerie Kremer Uitvaartzorg) haar vrouwtje naast de twee andere genomineerden: Ilan Nakar van de IJsmakers en Dimitri Nashid Khali & Bert Bouwknegt van SEM productions. Drie sterke kandidaten met als winnares: Annerie.

Supertrots zijn we!

 

rode loper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

proost

 

 

 

 

 

 

 

 

poseren-met-de-winnares

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de Meppeler Courant schreven ze over haar overwinning:

Nieuwe paden bewandelen

Werkend in een bedrijfstak die al vele eeuwen bestaat weet zij nieuwe productconcepten en diensten te ontwikkelen, aldus het juryrapport.

Ze staat volledig klaar voor de opdrachtgevers. Annerie Kremer durft ook duidelijk te investeren en niet eerder begane paden te bewandelen. In een markt die wordt gedomineerd door een aantal grote partijen is een geheel eigen onderneming tot wasdom gebracht. Stap voor stap wordt aan de groei gewerkt en is het bedrijf niet meer weg te denken uit de Meppeler samenleving. Concurrent zijn en tegelijkertijd collega legt deze onderneming geen windeieren. Het bedrijf is volgens de jury een goed voorbeeld hoe dit samen kan gaan.

Nieuwe locatie

Annerie Kremer Uitvaartzorg opent binnenkort een nieuwe locatie, een aula om te rouwen in de Poort van de begraafplaats aan de Zomerdijk. In de aula, een zijkamer van de entree van de begraafplaats, is ruimte voor plechtigheden voor maximaal veertig personen.

Het is voor de jury een voorbeeld van innovatief ondernemen. Annerie Kremer is een lichtend voorbeeld hoe je met een goed doordacht concept en uitgaande van de eigen kracht tot een mooi bedrijf kunt komen. In precaire omstandigheden moet telkens binnen een week een topprestatie worden geleverd die je niet meer achteraf kunt herstellen, aldus voorzitter Albert Bruins Slot. Annerie Kremer is volgens de jury een ondernemer waar Meppel trots op mag zijn.