Antwoord op loopbaanvragen vind je op Loopbaanbieb.nl

Posted by on jan 30, 2014

De loopbaanbieb van Impuls is dé plek voor gratis loopbaanadvies en -tips!

loopbaanbieb

 

“Ik heb een groot deel van alle informatie die ik in de loop van de jaren heb vergaard rondom het thema loopbaanontwikkeling, in deze bieb verzameld. Zodat niet alleen ik er van profiteer in de gesprekken met mijn cliënten, maar ook anderen hun voordeel er mee kunnen doen.”

Mijn kennis en ervaring zet ik in bij het begeleiden van mensen in hun loopbaanonderzoek. In de coachgesprekken ligt de nadruk op de vragen: wie ben ik en in welke werkomgeving kom ik het beste tot mijn recht? In de loopbaanbieb vind je antwoord op de vragen: hoe kom ik daar dan?


De ‘bieb’ is gratis toegankelijk

Ik heb de loopbaanbieb voor iedereen opengesteld – niet alleen voor mijn cliënten. Ik nodig je dan ook van harte uit om er een kijkje te nemen voor gratis adviezen en tips over:
maak jezelf zichtbaar
een nieuwe baan vinden
solliciteren
verhoog je effectiviteit


Staat je vraag niet in de loopbaanbieb?
Neem dan contact met me op via mail of telefoon: 06-14 63 67 66. Ik bekijk graag wat ik voor je kan betekenen.
Hartelijke groet, Esther Esselbrugge

impuls persoonlijke groei