Carly Klein

Lid sinds Jan 1, 2019

Carly Klein | Building language & culture

Meppel | carlyklein@kpnmail.nl  |  www.carlyklein.nl  | 0634238760

 

Carly Klein

Carly Klein adviseert, traint en coacht schooldirecties en docenten teams in het opzetten en invoeren van een meertalig onderwijsprogramma. Zij combineert culturele aspecten met taaltrainingen voor het bedrijfsleven. Zij traint multinationale teams hun interculturele communicatievaardigheden te verbeteren. Carly is auteur en concept auteur van onderwijs methodes.

Carly is een uitstekende opleider, ze is enthousiast en inspirerend; altijd bevlogen en op zoek naar het creëren van de juiste en veilige leeromgeving. Haar specialiteit ligt op het vlak van natuurlijke taalontwikkeling/verwerving. Zij is tevens sterk gefocust op het samenbrengen van taal en culturele aspecten in het zakendoen en samenwerken in interculturele setting.

carly klein Haar opdrachtgevers en deelnemers prijzen haar empathie, professionaliteit, expertise en onbevangen werkwijze. Door haar kenmerkende aanpak weet zij mogelijke weerstanden te doorbreken en boekt ze aansprekende resultaten. Met haar meer dan 10-jarige ervaring in het opzetten van curricula, trainingen en modellen voor het invoeren van meertaligheid, mag zij worden gezien als thought leader in haar vakgebied. Haar belangrijkste doel is bij zowel bedrijven als onderwijsinstellingen een geïntegreerde aanpak te gebruiken die taalverwerving, taal bekwaamheid en intercultureel communicatie bevordert.

Carly heeft vele jaren in het hoger onderwijs gewerkt en vele lezingen gegeven in binnen- en buitenland.