Esther Esselbrugge

Lid sinds Jan 1, 2006

LoopbaanIMPULS | voor een carrière om te zoenen

Luzernevlinder 58 | 7943 TE | Meppel | 06-14636766 | esther@loopbaanimpuls.com | www.loopbaanimpuls.com

Esther Esselbrugge

 


 

 

 

Esther Esselbrugge
Ik ben 48 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik help mensen de krachtigste versie van zichzelf te zijn en te laten zien, zodat ze met meer voldoening en succes invulling kunnen geven aan hun loopbaan. Ik vind het heel bijzonder om mensen te laten groeien. Het doet iedere keer weer iets met me als ik zie dat mijn cliënt in contact is gekomen met zijn of haar bron van kracht. De power of de rust die dan zichtbaar en voelbaar wordt, daar geniet ik van.

Ik ben me bewust geworden van mijn talenten en zet die met trots in daar waar ik de gelegenheid zie. Dat levert zowel mij als ook mijn omgeving succes en plezier op. Ik gun dat anderen ook. Vandaar dat ik mijn ervaring en kennis graag deel met anderen middels de verschillende coachingstrajecten die ik heb ontwikkeld.

Voordat ik als zelfstandig ondernemer ben gaan werken heb ik gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en commerciële en leidinggevende functies bekleed in de uitzendbranche en bij Achmea Zorg. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het motiveren en begeleiden van mensen bij het uitvoeren van hun werk. Mijn interesse en aanleg om mensen in beweging te krijgen en te laten groeien heb ik geprofessionaliseerd door diverse studies op het vlak van persoonlijke effectiviteit te volgen.

Mijn motto is: “Kom uit de schaduw en stap in de zon!”

 

Over Loopbaanimpuls – voor een carrière om te zoenen

loopbaanimpulsVanuit Loopbaanimpuls help ik mensen die een andere richting willen geven aan hun loopbaan of die hun waarde op de arbeidsmarkt willen vergroten. Ik voorzie hen van de tools en inzichten die ze nodig hebben om succesvol te zijn en tevreden te zijn in hun werk. In mijn coachingstrajecten en workshops vraag, luister, observeer, spiegel, prikkel en verwoord ik en laat je al doende ontdekken wat jouw unieke mix van talenten is en hoe je die inzet en uitstraalt om je doelen te bereiken.

Ik heb de ‘loopbaanbieb’ opgericht, een loopbaankennisbank die vrij toegankelijk is voor een ieder die tips en advies nodig heeft rondom loopbaanontwikkeling (profileren, solliciteren etc.) Neem gerust een kijkje – lees er meer over in het artikel ‘Antwoord op loopbaanvragen vind je op loopbaanbieb.nl’.

Twitter: @esthersimpuls
Facebook: Esther Esselbrugge – LoopbaanIMPULS

 

Over de flirtfabriek 

de flirtfabriek

Samen met Klazien Tempelaar run ik de flirtfabriek. Van hier uit verzorgen we trainingen en workshops in Zakelijk Flirten met themas als: contact maken, verbinden, inleven, verleiden, gunnen, improviseren, afstemmen en aanmoedigen. Wij leveren onze klanten de mindset en uitstraling die ze nodig hebben om vruchtbare (werk)relaties te creëren met hun klanten, collegas, leveranciers, medewerkers etc.

Wij hebben een succesvol bedrijf omdat we niet alleen verstand hebben van ons vak, maar meer nog omdat wij het vermogen hebben om met de mensen met wie we werken een lang-houdbare klik of relatie op te bouwen. Een belangrijk vermogen als je bedenkt dat maar liefst 85% van de beleving van je dienstverlening in eerste instantie wordt bepaald door de persoonlijke indruk die je achterlaat en slechts 15% wordt bepaald door de kwaliteit van je inhoud.

Wil jij leren hoe je snel de juiste snaar bij iemand kunt raken? Neem dan contact met ons op; we leggen graag uit hoe wij dat aan willen pakken.

Website: www.deflirtfabriek.nl
Twitter: @deflirtfabriek

flirten spring