Gerja Lakke

Lid sinds Jan 8, 2020

Haptonomie InZicht

Meppel | 06 4365 7226 | Medisch Spectrum | Schoolstraat 4 | info@haptonomieinzicht.nl | www.haptonomiemeppel.nl

Gerja Lakke

 

 

 

 

 

Met haptotherapie kan iemand weer leren ontspannen en vertrouwen op het eigen lichaam. Door gevoelens beter te herkennen, kan een client zijn grenzen bepalen en patronen doorbreken die voor pijn zorgen.
Ik werk als docent fysiotherapie op de Hanzehogeschool Gezondheid studies in Groningen. Gedrag en communicatie van therapeut en patiënt evenals stress preventie en begeleiding van studenten zijn de gebieden waarin ik lessen en colleges geef. Haptotherapie vormt een brug tussen fysiotherapie en psychologie. Als fysiotherapeut was ik al nieuwsgierig en wilde ik graag weten waarom de ene patiënt wel beter werd en een andere niet.

Gevoelens en ervaringen kunnen zorgen voor pijn en blokkades in het lichaam. Inzicht hierin helpt cliënten te ontdekken dat zij in staat zijn om veranderingen aan te brengen. In de hulpvraag vind ik de kracht van mensen belangrijk. De focus ligt altijd op de talenten en de dingen die goed gaan.
Vanuit mijn werkervaring en opleidingen Oplossingsgerichte Psychotherapie en Master Special Educational Needs, ben ik betrokken bij verschillende projecten met als doel letterlijk zicht krijgen op gedrag tussen mensen.

 

Schermafbeelding 2020-01-08 om 07.42.01