Workshop ‘Waar is jouw tijd?’

Posted by on mei 1, 2017

Workshop: “Waar is jouw tijd?”

9 mei van 19.30-21.30 uur

’t Wheemhuus, Burg Tonckenstraat 4, Zuidwolde

 

Ervaar het ongelofelijke rendement van stilstaan bij jezelf!
Heb jij ook zelden tijd voor een hobby, studie of spontaan een dagje met vriendinnen op stap?
 Steeds harder werken om alles toch nog af te krijgen levert vaak geen extra tijd en niet alleen maar vermoeidheid op.

Wat wel werkt?
Stoppen met doordraven en stilstaan bij hoe jij jongleert met alle rollen, terwijl de biologische klok doortikt.

Hoe?waarisjouwtijd
Mariëtte Bosscher van de Hartevrouw en Henriëtte Bottema van Care for Women dagen jou uit om te stoppen met doordraven en stil te staan bij de vraag “waar is míjn tijd?” tijdens hun gelijknamige workshop die ze op 9 mei organiseren van 19.30-21.30 uur.

De workshop is bedoeld voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze te weinig tijd en energie hebben en maar blijven doordraven en dat graag willen veranderen door meer en beter te luisteren naar zichzelf. In de workshop word je getrakteerd op humoristische en herkenbare verhalen uit de dagelijkse praktijk en word je aangemoedigd en uitgedaagd om jezelf weer bovenaan je prioriteitenlijst te zetten en te kiezen voor meer energie en tijd.

Een feestje van herkenning! Tijdens de workshop krijg je praktische informatie over o.a. wat vrouwelijke hormonen voor en met je doen en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Je gaat naar huis met meer energie en praktische handvatten om de beschikbare tijd meer naar je hart en hand te zetten en plaats te laten maken voor jóúw tijd voor slechts 25 Euro.

Informatie en of opgave bij Mariëtte Bosscher 06-36027860 of mariette@dehartevrouw.nl of Henriëtte Bottema 06-13178223 h.bottema@careforwomen.nl