Anja Hagedoorn en studio RozeBoom samen sterker

Posted by on sep 9, 2015

hagedoorn

Op 1 september 2015 zijn Anja Hagedoorn Fotografie en Studio RozeBoom een samenwerking begonnen. Vanaf dat moment hebben Anja en Karin samen al een aantal leuke dingen opgepakt. Zo starten ze deze week met de eerste voorbereidingen voor het Pink Ribbon Evenement op 29 oktober, op 3 november beginnen ze een eerste serie van workshopavonden (die zit al bijna volgeboekt) en maken ze deze week voor het eerst samen een trouwreportage.

De samenwerking tussen Anja en Karin klikte meteen. Anja: ‘Twee fotografen zien meer dan 1, maar door samen te werken creëer je energie, creativiteit, enthousiasme en – heel praktisch – ook een back-up’. Karin: ik vind het vooral heel prettig om een ervaren collega te hebben, we vullen elkaar prima aan. We hebben beiden een hele eigen stijl, en juist dat maakt dat we prima samen kunnen werken. Onze eigen stijl, ons eigen merk en eigen identiteit willen we ook graag houden. We zullen alleen vaker samen optrekken als fotograaf en dat is vooral heel gezellig!

Ben je benieuwd naar onze samenwerking? Bezoek ons dan tijdens de Open Bedrijvendag op 7 november aanstaande aan de Eikepage 21 in Meppel!

Het duo is samen op Facebook te vinden op: facebook.com/hagedoornenrozeboomfotografie