Annerie Kremer

Lid sinds Jan 1, 2008

Annerie Kremer Uitvaartzorg

Noordeinde 9 | 7941 AS | Meppel | 0522 – 245 021 | info@kremeruitvaartzorg.nl | www.kremeruitvaartzorg.nl


Annerie Kremer
Annerie Kremer was jarenlang werkzaam in een groot congrescentrum op de afdeling sales en marketing, manager bij een ROC en vestigingsmanager gespecialiseerd in de re-integratie. Na een reorganisatie heeft zij besloten om een eigen bedrijf te gaan beginnen in de uitvaart. Sinds januari 2006 heeft zij haar eigen bedrijf Annerie Kremer uitvaartzorg.


Over Annerie’s uitvaartzorg

kremerAls je niet weet wat er mogelijk is voor een uitvaart, is het onmogelijk te kiezen. Uit ervaring weet Annerie hoe belangrijk het voor het rouwproces is dat nabestaanden bij de voorbereidingen betrokken worden. Een afscheid organiseren op een voor u eigen wijze, daar gaat het om.

Ook als dit anders dan anders is. Er is veel mogelijk in de uitvaartbranche, maar u moet wel weten dát het mogelijk is. Annerie Kremer werkt niet met een standaard draaiboek. Elke voorbereiding en uitvoering van het afscheid nemen is uniek. De wijze waarop het afscheid wordt vormgegeven bepaalt u. Graag reikt Annerie Kremer u de mogelijkheden aan.

Als specialisatie heeft zij de opleiding verliesconsulente voor kinderen en jongeren gevolgd bij Riet Fiddelaers. Dit om kinderen en jongeren te begeleiden en te betrekken bij het afscheid nemen.

 

Het Afscheidhuis
het afscheidhuisAnnerie heeft een bijzonder Afscheidshuis ingericht, een huis met 2 opbaarkamers waar afscheid genomen kan worden in een huiselijke omgeving. U kan hier uw eigen sfeer creëren, waar u bezoek kan ontvangen en er voor de (klein-)kinderen de mogelijkheid is om te knutselen. De nabestaanden ontvangen een eigen sleutel waarmee zij 24 uur per dag naar hun overledene kunnen en mogen gaan.

Twitter: @afscheid