Caroline de Graaf

Lid sinds Jan 1, 2014

Arbeidsrecht De Graaf

De Wijk | 0522 – 44 11 55 | 06 – 252 83 566 | arbeidsrechtdegraaf.nl

Zoals Caroline de Graaf in het leven staat – oprecht en betrokken – zo gaat zij in haar werkzaamheden ook om met haar cliënten. Als (lange)-afstand zwemster toont zij, zoals zij dat ook doet in haar werk, een gedrevenheid en doorzettingsvermogen en heeft daarbij een lange adem.

 

arbeidsrecht de graafTijdens en na haar rechtenstudie heeft zij op een advocatenkantoor ruime (proces)ervaring opgedaan. In 2007 startte zij haar eigen praktijk in De Wijk: Arbeidsrecht de Graaf. Binnen het arbeidsrecht ligt haar interesse vooral in de gelijke behandelingswetgeving. Zij is auteur van het boek ‘Seksuele intimidatie op het werk. Een aantasting van de menselijke waardigheid’. In december 2013 heeft Caroline met succes de Grotius (Specialisatieopleiding Arbeidsrecht) afgerond.

In haar werk staat zij zowel de werkgever uit het MKB alsook werknemers bij. Caroline adviseert en procedeert op het gebied van het arbeidsrecht en ontslagrecht. Bovendien geeft zij regelmatig trainingen op maat en bedrijfsvoorlichting op het gebied van het arbeidsrecht. Haar motto is ‘Regel zaken aan de voorkant goed dan ontstaat er aan de achterkant zelden onenigheid.’ Preventie staat bij haar hoog in het vaandel.

Twitter: @arbeidsrechtDeG