Laura Bos

Lid sinds Jan 1, 2010

Laura Bos The Travel Club

Eikepage 17 |  Meppel | 06-42709906 | laura@thetravelclub.nl | www.thetravelclub.nl/laura

 

Laura Bos
Na ruim dertig jaar werkzaam te zijn geweest op reisbureaus in Amsterdam, Groningen en Meppel heb ik in oktober 2008 de stoute schoenen aangetrokken en ben als zelfstandig reisagent doorgegaan. Vanuit huis in de Oosterboer doe ik nu hetzelfde werk als al die jaren op het reisbureau maar daarbij ben ik nu baas over mijn eigen agenda. Daarnaast werk ik ook nog 20 uur per week op een advocatenkantoor in Meppel. En hoewel mijn passie reizen is vind ik het advocaten wereldje ook erg leuk en is alles prima te combineren met man, volwassen dochter en hond!

 

Laura over haar reisbureau 

travelclubOp het internet worden de dingen vaak fraaier voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn. Echter, lang niet altijd is alles wat het lijkt……. Kies daarom voor betrouwbaar reisadvies aan huis!

Waarom zou u met minder genoegen nemen als u voor het boeken van al uw reizen voor hetzelfde geld gebruik kunt maken van ruim 30 jaar reisbureau ervaring? En dat bovendien op het tijdstip dat het u uitkomt, gewoon lekker vanuit uw eigen luie stoel… Geen urenlange zoektochten op het onoverzichtelijke internet, maar in een persoonlijk gesprek een reis boeken, die helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Voor goed en snel advies of voor het boeken van een reis kunt u vandaag nog vrijblijvend contact met mij opnemen. Het gemak van thuisboeken met het comfort van een reisexpert. (reizen van betrouwbare reisorganisaties die zijn aangesloten bij ANVR en SGR)

Facebook: Laura Bos The Travel Club