Henriëtte Bottema op Bewust Podium avond

Posted by on mrt 29, 2017

Bewust Podium avond

Iedereen wordt in zijn leven geconfronteerd met veranderingen. Of dat nou grote veranderingen zijn, zoals een verhuizing, een ontslag of het krijgen van een kindje. Of kleine veranderingen, zoals het krijgen van een nieuwe collega. Elke verandering heeft invloed op ons leven. En op ons lichaam. Ook in ons lichaam vinden er vele veranderingen plaats, aangestuurd door onze hormonen.

Maar hoe bewust zijn we ons nu van ons lichaam? En nog belangrijker: hoe serieus nemen we onszelf als het gaat om het leren kennen, herkennen en erkennen van belangrijke lichaamssignalen? En in hoeverre zijn we in staat om er gehoor aan te geven?

Op dinsdagavond 11 april a.s. komen Henriette Bottema en Eugenie van Noord een interactieve avond houden over lichaams-ge-waar-wording. Ze lichten een tipje van de sluier op over:
• Hoe te luisteren naar je eigen tempo, maat en ritme.
• Hoe te leren vertragen om – ‘je eigen tempo bij te benen’?
• Hoe om te gaan met stress als er veel van je gevraagd wordt?

Het wordt een informatieve en (inter-)actieve avond met aanvullend eenvoudige en concrete oefeningen om thuis en op je werk aandacht aan te besteden.

sprekers

Henriette heeft in haar eigen praktijk ruim 15 jaar werkervaring als verpleegkundige, gespecialiseerd in de hormonale veranderingen bij vrouwen. Eugenie heeft sinds 2004 haar eigen praktijk als psychologe voor levensloop- en loopbaanvragen, sensitiviteit en ruimte werkervaring met o.a. individuele mindfulness.

Wil je meer weten over deze dames, kijk dan even op hun eigen sites:
– Henriette Bottema, Care for women verpleegkundige, www.vrouwenhormonen.com
– Eugenie van Noord, Kootsj psychologiepraktijk, www.kootsj.info

open-podium