Impuls haakt aan bij SollicitatieDokter.nl

Posted by on jun 26, 2014

sollicitatiedokterSollicitatieDokter.nl is een platform gevuld met sollicitatietips en carrière informatie. Daarnaast helpen ze werkzoekenden en bedrijven om eenvoudig in contact te komen met de beste loopbaanadviesbureaus, outplacementbureaus en re-integratiebureaus in hun regio. Een mooi initiatief waar Esther Esselbrugge van Impuls graag bij aanhaakt.

“De tips en trucs die je op SollicitatieDokter.nl vindt, zijn een mooie aanvulling op mijn eigen dienstverlening. Ik heb me er in gespecialiseerd om mensen een stevig kompas mee te geven: inzicht in hun kunnen en in hun ambitie. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je een stevig zelfbeeld creëert en dit vertaalt naar jouw specifieke ideale werkomgeving, je een grote voorsprong hebt ten opzichte van andere werkzoekenden. Evengoed is het daadwerkelijk solliciteren ook een kunst op zich. De artikelen die op SollicitatieDokter.nl te vinden zijn, zijn een mooie informatiebron voor mijn cliënten om naar terug te grijpen als ze het even niet meer weten. ”

recensiesNieuw bij SollicitatieDokter.nl is dat de site je helpt bij het vinden van een geschikte loopbaanbegeleider. Je kan in een overzichtelijke database zoeken naar iemand die gespecialiseerd is in jouw vraag en aan de hand van de recensies die over hem/haar geschreven zijn inschatten of hij/zij bij je past. Lees hier wat er tot nu toe over Impuls is geschreven.

Neem eens een kijkje op de site. Kan je het antwoord op jouw sollicitatievraag niet op SollicitatieDokter.nl vinden?
Neem dan contact met me op via mail of telefoon: 06-14 63 67 66. Ik bekijk graag wat ik voor je kan betekenen.

Hartelijke groet,
Esther Esselbrugge

impuls persoonlijke groei